PRVI DAZZLE POP UP SHOP

17. in 18. maja smo v sklopu Festivala nakupov in zabave v BTC Cityju Ljubljana odprli prvi DAZZLE POP UP SHOP, kjer so si lahko obiskovalci ogledali in kupili naše izdelke, v živo spoznali Domna in Zalo, igrali igrice in še mnogo več!

Ob odprtju trgovine je bila lansirana nova detektivska igra Detektivi: Umor v Sloveniji, ki smo jo premierno predstavili na influencerskem eventu v petek dopoldne. Na prvi pogled je navdušila prav vse in mi že komaj čakamo, da jo odigrajo in da izvemo, kako jim je bila všeč!

Za najlepše in izjemno fotogenične cukre z Dazzle tematiko je poskrbela mojstrica Ulline dobrote!

Poleg elektronike Dazzle Technology ste si na POP UP shopu lahko ogledali tudi čisto nov MERCH! Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase – od obeskov za ključe, kap, majic, puloverjev, hoodijev, pa do skodelic s smešnimi in izvirnimi napisi iz live prenosov ali uspešnih Domnovih in Zalinih TikTok serij, kot sta na primer Zajtrk v postelji in ASMR.

Merch lahko naročite preko spleta:

Vse grafike za oblačila je izdelala naša Zala.

Med igranjem igric smo se sladkali s Chupa Chups lizikami in pizzami!

Poleg ogleda vseh izdelkov in meet&greet-a z Zalo in Domnom so se lahko vsi obiskovalci v igralnem kotičku preizkusili tudi v igranju igric na Dazzle Technology kontrolerjih!

Za kvalitetno ozvočenje in televizijo v igralnem kotičku je poskrbel SONY.

Rada bi zahvalila vsem, ki ste naju obiskali in podprli z nakupom ali prijaznimi besedami – res sva hvaležna, da naša Dazzle skupnost tako lepo raste!

Fotografije: Nike Koležnik