Ideja za valentinovo darilo, ki vama bo prineslo neskončno ur zabave!

Paket dveh Dazzle Technology brezžičnih kontrolerjev

Igranje video igric v dvoje je lahko odličen način za preživljanje časa s svojo ljubeznijo! V tem blogu ti bova predstavila zakaj je igranje v paru tako zabavno, kaj vse potrebujeta za udoben začetek, na koncu pa predlagala nekaj iger, v katere se bosta sigurno zaljubila. 💖

Zakaj je igranje v paru tako zabavno?

Ker je veliko iger narejenih točno z namenom, da vaju postavijo v zabavno situacijo s prijetnimi izzivi, ki jih morata rešiti tako, da sodelujeta, komunicirata in razmišljata. Nekatere igre pa imajo tako lepo zgodbo, da v vama prebudijo močna čustva in izvabijo tudi kakšno solzo. Zato je igranje iger v dvoje mentalno in čustveno aktivna dejavnost, ki prinese veliko smeha, paničnega kričanja in trenutkov ponosa, da sta tako dober par! 💞 (Tiste trenutke, ko te punca ponesreči vrže v prepad, zaradi česar izgubita igro, bomo ignorirali…) 😂

Kaj vse potrebuješ?

Ker je smisel igranja v dvoje prav socializacija, vama priporočava igre, ki so narejene za igranje na enem ekranu, ne na ločenih računalnikih. Na ta način bosta sedela drug ob drugem, kar bo naredilo izkušnjo intimno, poleg tega pa bosta igro gledala iz istega zornega kota, zato bosta komunikacija in sodelovanje gladko potekala.

Praktično vse igre, ki delujejo na tak način, pa so namenjene za igranje s kontrolerji, saj na enem računalniku ne moreš imeti dveh tipkovnic in mišk. Če kontrolerjev še nimata, priporočava Dazzle kontrolerje. 👇

Ne zamudi edinstvene priložnosti in razveseli sebe in svojo boljšo polovico s parom Dazzle Technology kontrolerjev! Vse do 14. 2. 2024 namreč ob nakupu dveh kontrolerjev skupaj prejmeš 40% popust na drugi kontroler! 😍 Klikni na spodnji gumb za ogled in nakup izdelka.

Katera barvna kombinacija Dazzle Technology kontrolerjev ti je najbolj všeč?

Poleg kontrolerjev seveda potrebuješ računalnik. Določene igre iz seznama delujejo tudi na slabih računalnikih, nekatere pa zahtevajo malo močnejšega. Če vama igra ne deluje zaradi slabega računalnika, jo lahko vrneta in dobita denar nazaj! Za več informacij si preberita pogoje trgovine, kjer bosta igro kupila. Nekatere igre delujejo tudi na Mac računalniku.

Izbor najinih najljubših iger za igranje v paru

Ne vesta kaj igrati? Spodaj najdeta izbor najinih najljubših iger za igranje v paru. 👇

Vse spodaj navedene igre so zabavne ne glede na sposobnosti igralcev. Če vama igra ni všeč ali ne deluje najboljše, jo lahko vrneta in dobita denar nazaj! Za več informacij si preberita pogoje trgovine, kjer bosta igro kupila.

#1 Lovers in a Dangerous Spacetime

Prvo igro na seznamu pri nas kličemo Zajčki, pravo ime pa je Lovers in a Dangerous Spacetime. Kako primerno za praznik zaljubljencev! 💖 Vsak igralec nadzoruje svojo postajo na vesoljski ladji – eden skrbi za orožje, drugi za motorje, vmes pa bosta morala skočiti tudi na postajo za premikanje ščita. Skupaj plujeta po vesolju, se borita proti vesoljskim pošastim in rešujeta ujete zajčke. Zlobnih nasprotnikov je lahko ogromno in za zmago bosta morala sodelovati in hitro menjati med različnimi postajami. Igra je ravno prav kaotična in napeta, da jo je užitek igrati. Lahko jo kupita na platformi Steam, tukaj.

#2 Portal 2

Igra Portal 2 vaju bo prisilila da napneta možgane in enkrat za vselej dokažeta, kdo od vaju je pametnejši.😝 Oborožena s posebnimi puškami lahko na stene nastreljata portale in ustvarjata prehode skozi realnost; vstopiš v moder portal in že prideš ven na mestu, kjer je bil oranžen portal. To je res unikatna, mind blowing izkušnja! S skupnimi močmi rešujeta levele v zapuščenem laboratoriju, ki zahtevajo da sodelujeta in inteligentno najdeta pravilno rešitev. Igro si lahko ogledata in kupita npr. na platformi Steam, tukaj.

#3 It Takes Two

V igri prevzamemo vlogo staršev, ki sta žal postala tako nesrečna, da se ločujeta. Čarovnija ju spremeni v dve lutki, in skupaj se morata boriti, da spet pristaneta v svojih pravih telesih. Mogoče se bosta na tej poti spomnila, kaj pomeni biti zaljubljen? 😍

#4 Biped

Luštna igra v dvoje, kjer nadzorujeta vsak svojega robotka in s sodelovanjem premagujeta levele v barvitem svetu. Igra je preprosta, vendar ni prelahka, zato je odlična izbira za večerno sproščanje. Igro si lahko ogledata in kupita npr. na platformi Steam, tukaj.

#5 A Way Out

S skupnimi močmi morata pobegniti iz zapora – zgodba pa se tam šele začne! A Way Out je hkrati zelo zabavna in zelo akcijska. Ponuja naravnost filmsko izkušnjo, kar ni nobeno presenečenje, saj je ustvarjalec te igre v resnici filmski režiser! Igra je vključena v sistem EA Play, ki ima poceni mesečno naročnino, zato jo lahko cel mesec igrata za samo 4€!! (plus ogromno drugih iger)! Igro si lahko ogledata tukaj, na EA Play pa se naročita tukaj.

#6 Arise: A Simple Story

Prva izmed samo dveh iger, ob katerih se je Domen boril s solzami. Skozi spomine spoznavamo življenje neimenovanega starca – od veselega otroštva, do izzivov mladosti, prve ljubezni… Kot je navedeno v imenu igre, je zgodba preprosta in vsakdanja, ampak predstavljena na izredno čustven način. Dejstvo, da v igri ni izrečena niti ena beseda, pa je vseeno iz naju izvabila solze, je dokaz, da je to pravo umetniško delo. Kar se tiče gameplaya, se pa igra kot lepa platformer igra. Pozor: igralec številka 2 ima omejeno vlogo in bolj kot ne samo gleda. Kljub temu je tako lepa igra, da sva jo vključila na seznam. Igro si lahko ogledata in kupita npr. na platformi Steam, tukaj.

#7 Brothers

Druga izmed samo dveh iger, ob katerih se je Domen boril s solzami. Dvema bratoma umira oče, zato se odpravita na brezupno pot, da najdeta zdravilo. Skupaj morata rešiti izzive, ki jima stojijo na poti v čudovitem fantazijskem svetu. Tudi v tej igri ni izrečena niti ena beseda, vendar je v njej veliko izjemno čustvenih trenutkov. Igro si lahko ogledata in kupita npr. na platformi Steam. Starejša verzija igre iz leta 2013, ki bo delovala tudi na slabših računalnikih je tukaj. Novejša verzija pa je od 28.2.2024 dostopna tukaj.

Če že imata svoje kontrolerje, ampak vseeno iščeš prikupno darilo za valentinovo, lahko svojo boljšo polovico razveseliš s tačkami za kontroler ali kristalnimi nalepkami, s katerimi lahko popestrita in obarvata svoje izdelke! Na voljo so v različnih barvah in motivih (ne spreglej tačk v izgledu nogometnih žog!) 👇

Spodaj vpiši svoj e-mail naslov, da te lahko obveščava o posebnih aktivnostih, LIVE-ih, akcijah, kodah za popust in podobno! 💌 S prijavo na e-novičke se strinjaš s politiko zasebnosti.

Imejte zabavno in romantično valentinovo! 🥰

XOXO,
Domen in Zala
❤️